Something old, something new, something borrowed


Dankzij gulle neefjes, nichtjes en vriendjes konden we de aankopen van babyspullen bij de geboorte van Kato tot een minimum beperken. We leenden heel wat, kochten een en ander tweedehands, en dat is een groot voordeel… uiteindelijk gebruik je alles toch maar een heel korte tijd en tweedehands is ook een beetje eco. Maar af en toe kriebelt het toch om iets superschattigs aan te schaffen, zeker als het om kleertjes gaat. Pepatino is een van de webwinkels die ik moeilijk kan weerstaan (www.pepatino.be) en ook de sponsen basics van het Belgische label, Lily-Balou vervullen mij met nostalgie (www.lilybalou.be).

Copyright Lily-Balou

Maar waar ik echt helemaal enthousiast over ben, is Floere Aap. Een klein, startend project van Siska, een jonge mama en sinds kort fulltime zelfstandige (check ook haar praktijk als coach, aboveandbeyond.be). Het concept? Je kiest zelf stof en model – Siska toont de mogelijkheden en geeft raad over de juiste stof bij het model, etc. - en je krijgt een paar weken later een op maat gemaakt, uniek kledingstuk. De prijs hangt af van het model en de stof. Dit is de bloemetjesjurk die we voor Kato lieten maken.  Een favoriet tijdens de mooie zomerdagen…

Copyright Floere Aap

Floere Aap doet ook aan recyclage. Dat las ik toch op de Facebook-pagina. Als je een oud kledingstuk beu bent, kan je er iets nieuws van laten maken dat je wél opnieuw draagt.

Meer info vind je op www.facebook.com/FloereAap


Labels: , ,