De Superette is open


De Superette, de bakkerij van Kobe Desramaults, is open sinds gisteren. Wij gingen er al eens proeven van een bescheiden ontbijt: een cappuccino met een croissant, een granola met yoghurt en frambozen, en een warme chocomelk (met witte chocolade), en proefden vandaag thuis het zuurdesem-stokbrood.





Lekker! (Al had die croissant denk ik net iets te lang in de houtoven gezeten … maar hij krijgt zeker een herkansing.) Vanmorgen zat het er al afgeladen vol en was alles zo goed als uitverkocht, dus als je van Kobes toast met varkensrillette, het stevige spiegelei-ontbijt met spinazie, zijn ambachtelijke brood of de (koffie)koeken wil proeven, moet je wel vroeg opstaan … of wachten tot 's avonds om te proeven van de pizza's die in dezelfde houtovens worden gebakken. Die gaan wij héél binnenkort eens uittesten.


De Superette is open van woensdag tot zondag, van 8u tot 22u30.

Labels: , ,